«БЕЗПЕКА 2015»

logo-bezpeka

19 жовтня 2015 року в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза » відбулося урочисте відкриття XX міжнародної виставки «БЕЗПЕКА 2015». Протягом чотирьох днів увагу української індустрії безпеки буде прикута до подій головною галузевої виставки країни.

2 (1)


«БЕЗПЕКА 2015» – головна в Україні виставка технічних засобів та обладнання для забезпечення безпеки і протипожежного захисту . Щорічно учасники виставки , вітчизняні та зарубіжні виробники і постачальники індустрії безпеки мають можливість за 4 дні продемонструвати свою продукцію великій кількості фахівців з усієї України.

Співробітники ПрАТ «Чернігівський РМК » відвідали виставку «БЕЗПЕКА 2015 » , де ознайомитись з новітнім модельними рядами і марками обладнання систем відеоспостереження.

За підсумками відвідування виставки можна зробити наступний висновок : IP – системи відеоспостереження становляться все більш доступні, витісняє –  аналогові . Але аналогові системи відео спостереження не поступаються, так на виставці було широко представлено стандарт аналогового відео спостереження HDCVI, HDTVI та AHD.

Більш детально про дані технології читайте в статті: Системи аналогового відеоспостереження високої чіткості: HDCVI, HDTVI і AHD